Principala | Livrare si plata

Când comandați livrarea mărfurilor prin servicii de curierat terțe - la primire, asigurați-vă că verificați prezența tuturor mărfurilor în comandă, precum și aspectul acesteia.

În caz de deteriorare a mărfurilor, sau a setului complet incomplet al comenzii, trebuie să refuzați să primiți mărfurile și să plătiți pentru aceasta, precum și să întocmiți un act (reclamație). Dacă apare această situație, asigurați-vă că ne informați despre ceea ce s-a întâmplat.

Puteti achita comanda in momentul primirii acesteia in magazinul nostru, sau la primirea de la un curier care va aduce coletul si va elibera chitanta de casierie. Se va elibera chitanta casieriei pentru suma exacta a comenzii, identica cu suma indicata in certificatul de acceptare care insoteste pachetul comenzii. Comanda poate fi livrată numai persoanei ale cărei date din Cartea de Identitate au fost specificate.

Plata online cu cardul de credit Visa si MasterCard. După plasarea comenzii, veți fi redirecționat către o pagină securizată pentru a introduce detaliile cardului.
Livrarea nu este disponibilă în țările UE!